Компанія Mitsubishi Electric з метою максимального задоволення попиту постійно розширює свій асортимент, створюючи високоякісні опалювальні системи та прилади нового покоління. Вийшли на ринок теплові насоси Zubadan досить швидко стали популярними в країнах Європи та США, по достоїнству оцінили їх і російські споживачі.
Проектування і виробництво теплових насосів Zubadan, які пропонує покупцям наша компанія, здійснюють кваліфіковані дизайнери та інженери MitsubishiElectric.
Zubadan Inverter пропонує якісні теплові насоси та низькотемпературні кондиціонери
Серійне виробництво теплових насосів стартувало в 2007 році, а до цього в Скандинавії проходили побутові випробування даних приладів. Вони пройшли кілька тестів, за результатами яких отримали високі оцінки експертів.
Тепловий насос Zubadan забезпечує ефективне опалення будинку та виробничих приміщень навіть в умовах суворого клімату.
Тепловий насос Zubadan виконує не тільки функцію опалення будинку, але також використовується в системах кондиціонування та гарячого водопостачання в приміщеннях різного призначення.
Сучасні опалювальні системи, у структурі яких присутня тепловий насос, відрізняються високою ефективністю, економічністю і довгим терміном служби.
Економічне і раціональне опалення будинку також допоможуть влаштувати низькотемпературні кондиціонери Zubadan, що працюють у складі опалювальних систем. Акумулюючи енергію грунтових вод, повітряних мас або грунту, низькотемпературні кондиціонери, працюють по зворотному холодильного обладнання принципом.